Om mig

IMG_7904Jag heter Ulrica Martinsdotter och har över 14 års erfarenhet av arbete med marknadsföring, varumärken och grafisk form. Nu senast som kreativ chef och ansvarig för inhouse-avdelningen på Hästens sängar. Arbetade där under fyra år och förändrade avdelningen från att vara en produktions-avdelning till att vara en kreativ avdelning där globala kampanjer skapats och genomförts, det mesta för 32 länder och på 22 språk. Har bland annat fått nomineringar för bästa DR på Inhousegalan och för bästa katalog i Svenska Publishing Priset (SPP) och Svenska Designpriset.

Har min grund i grafisk form, men har de senaste åren främst jobbat med projektledning, strategi och varumärkesfrågor.

Har i 9 år drivit eget företag och fungerat som kreativ rådgivare och formgivare för företag som Grant Thornton, Lindberg, Samlogic, Woxnerud och Flexinets. Jobbar nu heltid som kreativ rådgivare och projektledare och vill gärna hjälpa er. Ring eller skicka ett mail och boka in en tid med mig så kommer jag gärna och lyssnar på vad ni gör, och berättar vad jag kan göra för er.

Jag har även ett stort nätverk och samarbetspartners inom bland annat grafisk form, reklamfilm, fotografi, copy, inredning/scenografi och webb.

Ulrica Martinsdotter
T: 070-172 23 39
E: ulrica@martinsdotter.se
Twitter: @umartinsdotter
Linkedin: linkedin.com/in/martinsdotter
Martinsdotter på Facebook
Blogg: blogg.martinsdotter.se
IMG_7904

Kommentarer inaktiverade.