Hästens Best bed

Uppdrag: Genom en annonskampanj berätta för hela världen att Hästens har världens bästa sängar (2011)
Utmaning: Eftersom det i många länder inte är tillåtet att använda ordet “bästa” i marknadsföring behövde vi hitta ett sätt att berätta att Hästens är världens bästa sängar.
Idé: Hästens har genom åren fått många certifikat, utmärkelser, diplom och tackbrev från kunder, som uppskattning för deras bra sängar. Vi byggde ett “room of fame” där vi fyllde väggarna med alla utmärkelser, vi ställde en säng i rummet och använde bilden som huvudbild i kampanjen. Bilden tillsammans med copyn “Our customers sleep well at night. So do we.” visade precis det vi ville säga, dvs att Hästens har världens bästa sängar. Online använde vi bilden så att man kunde zooma in på respektive certifikat eller brev som fanns på väggen och även läsa en översättning av vad som stod (då breven från kunderna kom från hela världen). I butik uppmanade vi att de skulle bygga en egen Wall of fame med lokala testimonials och vi skickade även ut alla generella certifikat och diplom som Hästens fått som de kunde sätta upp tillsammans med sina lokala brev. Butikerna visade detta som miljö i butiken alternativt i skyltfönstret under kampanjperioden.
Resultat: Stor genomslagskraft i butikerna och mycket PR på bilden.

Kommentarer inaktiverade.