Event

Jag har jobbat med flera event genom åren. Från att bara göra den visuella biten till att vara med från början med idé, planering, projektledning och genomförande.

Den första mässan jag jobbade med hade cirkus-tema och hölls på Elmia-mässan 2005. New Wave Group hade hyrt hela A-hallen för alla sina företag, där Texet som jag jobbade för hade en del av hallen men som också ansvarade för det gemensamma temat. Jag jobbade med det visuella för att få hela hallen att kännas som en cirkus-arena. Så här såg det ut:

På Hästens har jag varit involverad i flera event. Det kanske största var i samarbete med designern Satyendra Pakhalé. Eventet kallade vi “Meeting of minds” och hölls i Hästens butik på Sveavägen under möbelmässan 2010. Jag projektledde eventet och samarbetade nära Satyendra Pakhalé och hans assistent genom projektet, för att vi skulle få en känsla i eventet och alla trycksaker som stämde för både honom och för Hästens. Eventet blev väldigt lyckat med många besökare och en hel del PR.

Har också varit involverad i flera andra event på Hästens där jag rent visuellt sett till att allt hänger ihop. Vi hade ett event i Milano i samband med Milano-mässan (Salone Internazionale del Mobile) med tema “Handmade” där representater från Hästens stod i butiken och gjorde sängar under själva eventet. Inbjudningskorten som skickades till 200 personer gjorde vi för hand, de puskades med nål och hade små lappar med övriga saker som hände på mässan som var relevant för mottagarna.

Kommentarer inaktiverade.